Isolco draagbeugel

De Isolco draagbeugel is de beugel bij uitstek voor het plaatsen van een houten keperwerk voorzien van een zachte isolatie. Tevens kan deze ook gebruikt worden bij dikkere isolatiepaketten of bij cellenbeton ondergronden. De enige beperking is de verticale plaatsing van de houten kepers. Door de positionering van het sleufgat en de mogelijke verlengstukken geeft de Isolco beugel een maximaal stelvermogen. Tevens bestaat de variant Konsol om horizontaal keperwerk op te vangen. De Isolco beugels bestaan zowel in verzinkte als roestvrij stalen versies.

Wij verwijzen u graag door naar onze studiedienst voor verdere berekeningen en advies omtrent dit product. Bij aanvraag, graag de desbetreffende vragenlijst ingevuld door te sturen.

Houten regelwerk ISOLCO 3000P

Gevelbeugel ISOLCO 3000P voor houten regelwerk

De Isolco draagbeugel is de beugel bij uitstek voor het plaatsen van een houten keperwerk voorzien van een zachte isolatie. Tevens kan deze ook gebruikt worden bij dikkere isolatiepaketten of bij cellenbeton ondergronden. De enige beperking is de verticale plaatsing van de houten kepers. Door de positionering van het sleufgat en de mogelijke verlengstukken geeft de Isolco beugel een maximaal stelvermogen. Tevens bestaat de variant Konsol om horizontaal keperwerk op te vangen. De Isolco beugels bestaan zowel in verzinkte als roestvrij stalen versies. Wij verwijzen u graag door naar onze studiedienst voor verdere berekeningen en advies omtrent dit product. Bij aanvraag, graag de desbetreffende vragenlijst ingevuld door te sturen.